Destination

Destination

Wednesday, April 29, 2015

Juoksutiimin HIKI -weekend vol.1

Juoksutiimi suuntasi taas tuttuihin Nuuksion kansallispuiston maisemiin, tällä kertaa kuitenkin peräti kahdeksi päiväksi.
Tiimin juoksukunto on kohentunut huomattavasti uuden juoksuohjeman avulla ja tällä kertaa vuorossa oli kahden päivän rypistys, jossa tarkoituksena oli juosta 20km molempina päivinä.
Ensimmäisen päivän lenkki olisi normaalia peruskauraa, mutta kuitenkin niin, että sen rasitus tuntuisi kunnolla jaloissa vielä seuraavanakin päivänä.


Reissun alkajaisiksi kamat kannettiin Hotelli Siikarantaan, jossa majoitumme viikonlopun. Hotellista ajoimme suoraan Bodomijarven maisemiin jossa viikonlopun ensimmäinen koitos oli. 
Lenkki oli ns. Bodom trail jossa järjestetään myös juoksukilpailuja.


Matkaa lenkille tuli loppujen lopuksi 21.70 km ja aikaa pysähdyksineen meni n.3h.
Reitti oli aika teknistä, haastavaa juostavaa. Juurakkoa ja kantoja oli lähes koko ajan ja paikka paikoin oli erittäin märkää. Se toki vain viilensi jalanpohjia mukavasti :) 
Maisemat olivat upeat tälläkin reitillä!


Seuraavan päivän lenkki oli aivan hotellin edestä lähtevä Nuuksio trail ja matkaan lähdettiin aamupalan jälkeen 9.45



Nuuksio trail oli huomattavasti helppokulkuisempaa kuin Bodomijärvellä ja reitti merkit olivat hyvin paikoillaan. Tämä sopikin hyvin, sillä eilinen juoksu painoi alussa juoksijoiden päitä alas. Tästä kuitenkin selvittiin ja n.10km jälkeen rupesi kroppa taas heräilemään matkanteko tuntui taas hyvältä. Koko tiimi tuli maaliin hymyssä suin ja kilometrejä alle saatiin 22.5km. Viikonlopun kokonaissaldo oli siis mukavat 45km!

Tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin kohti Cortinaa!!!




No comments:

Post a Comment